Huis verkopen Amstelveen

Uw huis verkopen in Amstelveen

Van harte welkom bij Your House Styling! Wilt u binnenkort uw huis verkopen in Amstelveen of omstreken? Of staat uw woning al een tijdje te koop (of te huur) en wil het onverhoopt niet lukken om het te verkopen? Dan is het aan te raden om een expert op het gebied van verkoopstyling in te schakelen. Hieronder leest u meer over hoe wij te werk gaan.

Laat uw woning opvallen

Wanneer u uw huis gaat verkopen in Amstelveen wilt u natuurlijk een snelle verkoop bevorderen. Met behulp van Your House Styling zult u potentiële kopers sneller aantrekken. Wij zorgen ervoor dat uw woning een neutrale uitstraling krijgt. Wij letten onder andere op kleurgebruik, meubels en accessoires. Tevens is het mogelijk om meubels bij ons te huren. Zo geeft u woning net dat beetje extra en valt u op tussen het ruime woningaanbod. Tevens kunnen wij ook makelaars van dienst zijn. Niet alleen weten wij hoe we potentiële kopers kunnen aantrekken, als verkoopstylist kunnen wij het verlengstuk zijn van uw dienstverlening. Samen met de makelaar en de verkoper hebben we immers hetzelfde doel voor ogen: een snellere verkoop voor de beste prijs!

Een investeri8433146_origng die de moeite waard is

Dankzij onze aantrekkelijke tarieven is het absoluut de moeite waard om te investeren in het restylen van uw woning. Bekijk ook eens ons portfolio om een indruk te krijgen van ons werk. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen!

   Contact     Portfolio     Tarieven