Verkoopstyling Amsterdam

Verkoopstyling regio Amsterdam: vergroot uw verkoopkansen!

Van harte welkom bij Your House Styling. U bent op zoek naar verkoopstyling in Amsterdam of omstreken en zodoende bent u hier terecht gekomen. Staat uw woning te koop maar duurt het u te lang af? Of heeft u wellicht plannen om uw huis te verkopen of te verhuren? Wij weten als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Wij zorgen er graag voor dat uw woning perfect wordt gepresenteerd en onderscheidend is ten opzichte van de rest. Het huizenaanbod is immers groter dan ooit. Des te belangrijker is het dus dat potentiële kopers worden uitgenodigd om te komen kijken.

Hoe gaan wij te werk?

Kiest u voor onze verkoopstyling te Amsterdam, dan zorgen wij er graag voor dat de verkoopkansen van uw huis aanzienlijk verhoogd worden. Na goedkeuring van de offerte, wordt uw woning in twee dagen gestyled. We gaan aan de slag met kleuren en meubels, maar letten natuurlijk ook op details zoals accessoires. Wij zorgen ervoor dat uw woning een neutrale uitstraling krijgt, zodat er een breed publiek wordt aangetrokken. Het is zelfs mogelijk om meubels bij ons te huren. Uiteraard maken wij aansluitend ook een professionele fotoreportage. Deze foto’s kunt u gebruiken bij verkoopadvertenties en bijvoorbeeld Funda.

Een intake gesprek is vrijblijvend

Bent u geïnteresseerd in onze verkoopstyling en woont u in Amsterdam of omstreken? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan. Dit is geheel kosteloos! We bespreken dan graag uw wensen en kijken welke van onze diensten het beste bij uw situatie aansluit.

   Contact     Portfolio     Tarieven