Woonstylist Amsterdam

Woonstylist regio Amsterdam

Van harte welkom bij Your House Styling. Wanneer u op zoek bent naar een woonstylist in Amsterdam hoeft u niet verder te zoeken! Onze specialisatie ligt namelijk bij verhuur- en verkoopstyling. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Neem eens een kijkje in ons portfolio om een impressie van ons werk te krijgen.

Vergoot uw kansen

Staat uw huis in de verkoop maar heeft u tot op heden geen succes? Een woonstylist kan u helpen om uw verkoopkansen aanzienlijk te vergroten. Dit doen wij door uw woning zoveel mogelijk te neutraliseren. Hierdoor wordt een breder publiek aangetrokken dan voorheen het geval was. Wij letten onder andere op kleurgebruik en de positie van de meubels. Indien nodig voegen wij meer kleur toe of verwijderen wij het juist. Dit geldt ook voor accessoires. Wanneer wij denken dat andere meubels een positieve invloed hebben, kunnen wij dit ook verzorgen! U kunt namelijk meubels bij ons huren. Na ongeveer twee dagen zijn wij klaar. Aansluitend maken wij een mooie fotoreportage. Deze foto’s mag u natuurlijk via diverse kanalen verspreiden.

Woonstylist AmsterdamKiest u voor de diensten van de woonstylist in de regio Amsterdam, dan kunt u rekenen op een snelle service! U wilt uw huis immers zo snel mogelijk verkopen tegen een goede prijs. Zodra u de offerte heeft goedgekeurd gaan wij dan ook voor u aan de slag. Weet u nog niet zeker of u wilt verhuizen of juist uw huidige woning wilt verbouwen? Wij kunnen u adviseren en met u meedenken. Neem dus nu contact op om vrijblijvend en kosteloos kennis met ons te maken!

   Contact     Portfolio     Tarieven